BEGO Kachels

Faber Opti-Myst Cassette 400 slimline

Faber Opti-myst Cassette 400 slimline elektrische haard

Meer details


€ 599,00 incl. BTW

Beschikbaarheid:

1 in voorraad

Let op! Dit is de laatste op voorraad!


Nieuw

Het beproefde Opti-Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet.. Wel nieuw is deze Faber Opti-Myst Cassette 400. Klein, handig, mooi en nog makkelijker in te bouwen.

 

Inbouwen

Met de Cassette M en L van Faber uit de Opti-myst reeks was er al een legio aan mogelijkheden te creëeren. De meest prachtige creaties hebben we al langs zien komen. Veelal in MDF. Deze nieuwe Cassette 400 maakt het nog makkelijk om te variëeren. Waar men bij de cassette M en L rekening moet houden met de lade (om het water bij te vullen en eventueel de lampen te verwisselen) hoeft dat bij de Faber Cassette 400 niet. Bij deze pakt u eenvoudig de bovenkant weg om te vullen.

 

Prijs

Gezien de prijs en de eenvoud van inbouwen is juist met deze cassette 400 een fantastische brede haard te maken in bijvoorbeeld uw keuken (zie ook de afbeeldingen). Voor parken en restaurants zijn deze cassettes ook ideaal om vrij mee te varrieren en gezellige zitjes te creeren. Strak en toch sfeervol, Opti-Myst en toch voor een zachte prijs.

 

U bent van harte welkom in onze grote showroom om de Cassette 400 met eigen ogen te zien!